SEVI by Sevdalina e български моден бутик за изработка на тюрбани. Брандът е стравнително нов и този сезон празнува втората си годишнина, и макар и за толкова кратко време успя да се превърне в разпознаваем за българския пазар и любим сред съвременната жена, която обича да екперементира с визията си, обича да бъде забелязвана и неотразима
Луксозните тюрбани са ръчно изработени от най-висококачествените и модерни материи на пазара. Новата колекция е вдъхновена от Близкия Изток и е заложено изцяло на лъскави материи, пайети, жакард, а тюрбаните пленяват с уникален дизайн и начина, по който добавят нотка изтънченост и завършеност на всеки тоалет.

През 2017 година марката спечели престижната награда BEST BRAND AWARD в категория Модни Аксесоари, а собственичката и дизайнер на SEVI by Sevdalina – Севдалина Дякова бе отличена с наградата Мисис Дама на годината в Категория Мода.

На подиума на Sofia Fashion Week, Sevi by Sevdalina ще се представи за първи път и ще партнира с Instinct, единственият бранд за бременни жени в България.