Нова колаборация SEVİ x Victoria Kapitonova

Верни на максимата,че добрите неща не трябва да се променят,отново заедно с Вики Капитонова приготвихме за вас една колаборация,в тенденциите на сезона. Заложихме на любимите ви сетове,а именно риза с дълъг ръкав и пола-панталон с висока талия. Материята е нежен сатен,с лека релефност и невероятна лъскавина,а цветовете,разбира се, са вечно актуални – черно,бяло и златисто бежово.


При тази колабирация,с Вики решихме да подходим,освен с грижа към вас,и с грижа към нашата планета. Колекцията ще се предлага на принципа на Ondemand Fashion, а именно – “при поискване”. Всеки един артикул от колекцията ще бъде на pre order,като всички включили се в ранното записване ще се възползват от ексклузивна цена и подарък към всяка поръчка. Предзаписът ще трае три седмици,като гарантираме най-ниската цена през този период. Когато лимитираните ни модели влязат след това в производство,отстъпки вече няма да могат да бъдат използвани.

Колекцията ще бъде силно лимитирана и ако изчакате приключането на производствения цикъл,рискувате да няма останали артикули или да закупите своя на висока цена.
Това е нашият малък принос към опазването на околната среда. Свръхпроизводството и консуматорството могат да бъдат минимизирани с малки крачки и действия от наша страна. Предварителните поръчки от ранното записване ще ни помогнат да не влизаме в излишно производство,с което да допринесем отрицателно на околната среда. Помогни и ти ! Заяви своя лимитиран сет предварително !